Angelo Brazilian Hair
brazilian hair

ALLES WAT U NODIG HEEFT

Uiteraard hebben we ook alles in huis om uw extensies te verzorgen en ze zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Met de juiste kwaliteitsproducten verlengt u bovendien hun levensduur. Daarom kiest u niet enkel voor de beste haarverlenging, maar ook voor de beste verzorging. Angelo Brazilian Hair heeft die voor u.

Deze producten hebben we meestal allemaal op voorraad, maar om teleurstelling te vermijden, informeert u ook hier weer beter even alvorens u naar de winkel komt.

Shampoo
Conditioner

Angelo SHAMPOO en CONDITIONER

Met de Angelo Shampoo en Conditioner, speciaal ontwikkeld voor extensies met ECHT haar geeft u uw haar (én uw extensies) een mooie natuurlijk glans en uitstraling. En de uitstraling van uw haar, dat is úw uitstraling. Daarop wilt u toch geen toegevingen doen? Eerlijke kwaliteit met een vriendelijk prijskaartje. Want uw haar, ja zeg het maar... uw haar is het waard!

Microrings
MicroRings
MicroRings

Angelo MICRO-RINGS

De Angelo Micro-rings dienen om heel gemakkelijk glue-tips te plaatsen. U kiest de micro-rings in functie van de kleur van uw haarverlenging. Wij bieden zwarte, bruine en blonde micro-rings.

Micronaald
Microtang

MICRO-NAALD en -TANG

De micro-naald en -tang gebruikt u om het haar gemakkelijk door de micro-ring te halen. U haalt een klein plukje van uw eigen haar door de micro-ring, samen met de extensie. Het ringetje wordt dan met de tang stevig dichtgeknepen, voor een degelijke bevestiging.

Clips zwart
Clips bruin

CLIPS

De clips naait u zelf op de banden handgeweven haar. Een band van 50 cm - de standaard breedte van alle handgeweven extensies - kan minder breed worden genaaid. Eens de gewenste breedte bereikt, kunnen de clips eraan genaaid worden. Zo krijgt u clip-extensies die u snel en gemakkelijk aan uw eigen haar kunt vasthechten.
Onze clips zijn verkrijgbaar in zwart en bruin.