Angelo Brazilian Hair
brazilian hair

HANDIGE TIPS

Heeft u de haarverlengingen gevonden die u op het lijf geschreven zijn, dan is het nu zaak om er ook goed zorg voor te dragen. Niets is immers onverslijtbaar. Maar als u uw extensies op de juiste manier verzorgt, dan kunt u hun levensduur een hele poos verlengen! Hieronder enkele nuttige tips om zo lang mogelijk te genieten van uw Angelo Brazilian Hair extensies.

HANDGEKNOOPTE EXTENSIES

Knip nooit in de bovenkant van de haarverlengingen. Ze zijn immers handgeknoopt en zeer delicaat. Als ze doorgeknipt worden, bestaat de kans dat ze uitvallen.

Naai ook nooit in de bovenkant van de haarverlengingen. Hoewel wij de enigen zijn die onze verlengingen driedubbel versterken, zal het doorprikken de extensies beschadigen, waardoor ze kunnen uitvallen.STEIL HAAR


Algemene verzorging

Was uw haar tenminste één keer per week. Gebruik hiervoor een shampoo met een maximale pH-waarde van 7.

Leng ongeveer 30 ml shampoo aan met 0,5 l warm water. Breng de shampoo aan met een spons. Masseer uw haar niet en spoel het grondig uit. Gebruik een conditioner en kam het. Begin daarbij onderaan en werk zo geleidelijk aan naar boven, naar de hoofdhuid toe. Spoel niet alle conditioner uit uw haar en laat het vanzelf drogen.


Dagelijkse verzorging

Borstel of kam uw haar om het in model te brengen. Gebruik mousse, gel en haarlak met mate (en bij voorkeur alcoholvrij).


Slapen

Doe uw haar in een lange brede vlecht, vooraleer u naar bed gaat. Ontvlecht het als u opstaat en kam er doorheen. Begin daarbij onderaan en werk zo geleidelijk naar de wortels toe.NATUURLIJK KRULLEND HAAR


Algemene verzorging

Gebruik geen olieproducten op gepermanent haar. Hierdoor kan het zijn glans verliezen. Borstel of kam uw haar niet, wanneer het droog is. Dit doet het kroezen en de uiteinden kunnen dan gaan klitten.
Was uw haar minstens één keer per week. Gebruik hiervoor een shampoo met een maximale pH-waarde van 7.
Leng een 30 ml shampoo aan met 0,5 l warm water. Breng de shampoo aan met een spons. Masseer het haar niet, en spoel het grondig uit. Gebruik een conditioner en kam uw haar. Begin daarbij onderaan en werk zo geleidelijk aan naar de hoofdhuid toe. Spoel niet alle conditioner uit uw haar. Kneed uw haar zachtjes in een opgaande beweging om er opnieuw krul in te brengen. Laat het dan vanzelf drogen. Stileer het zoals u verkiest.


Slapen

Doe uw haar in een lange brede vlecht, vooraleer u naar bed gaat. Ontvlecht het bij het opstaan. Maak het nat met water en kam er doorheen. Begin daarbij onderaan en werk zo geleidelijk aan naar de wortels toe. Kneed uw haar zachtjes in een opgaande beweging om er opnieuw krul in te brengen. Laat het vanzelf drogen. Stileer het naar wens.

SPECIALE OMSTANDIGHEDEN


Statische elektriciteit

Tijdens de koudere maanden kan het gebeuren dat uw haar statisch geladen raakt. De beste manier om dit te verhelpen, is uw handen nat te maken, ze tegen elkaar te wrijven zodat ze warm worden, en vervolgens over uw haar heen te gaan, zonder het echt aan te raken. Dit zou de statische geladenheid moeten verminderen.


Zwemmen

Het is niet aan te raden om met extensies te gaan zwemmen. Als u het toch doet, raden we u aan om de volgende voorzorgsmaatregelen te treffen. Draag nooit een badmuts die uw haar bedekt, aangezien uw haar door de wrijving zijn glans kan verliezen. Kam alle eventuele knopen uit uw haar, vooraleer u gaat zwemmen. Doe uw haar in een vlecht achteraan uw nek. Probeer uw hoofd boven water te houden. Zwem niet onder water en duik ook niet. Douche uw haar na het zwemmen niet mee. Ontvlecht uw haar onmiddellijk na het douchen, kam het en laat het aan de lucht drogen. Was uw haar vervolgens met een gepaste shampoo en conditioner, indien nodig.


Sauna

Doe uw haar in een vlecht achteraan uw nek. Het water van de sauna zal tot in uw haar doordringen en het nat maken. Wikkel uw haar niet in een handdoek, aangezien die uw haar zal samendrukken. Douche uw haar na een sauna niet mee. Ontvlecht uw haar onmiddellijk na het douchen, kam het en laat het aan de lucht drogen. Was uw haar vervolgens met een gepaste shampoo en conditioner, indien nodig.


Zonnebaden

Doe uw haar in een vlecht achteraan uw nek. Ontvlecht uw haar na het zonnebaden pas, wanneer het is afgekoeld. Ontvlecht uw haar en kam het. Was uw haar vervolgens met een gepaste shampoo en conditioner, indien nodig.EXTRA TIPS

Hoewel het haar dat voor onze extensies wordt gebruikt ECHT haar is, wordt het niet gevoed door uw hoofdhuid, zoals dat wel gebeurt met uw eigen haar. Warmte is verder de grootste vijand van uw extensies. Gebruik dus zo mogelijk geen haardroger, krul- of steiltang als u de mooie zijdeglans van uw extensies zo lang mogelijk wilt bewaren.

We raden u aan om uw haar voor het slapengaan te vlechten, een wrong te maken of het in een paardenstaart te doen, om te voorkomen dat het in de knoop raakt. Het zal u de volgende morgen heel wat tijd besparen.

Als u uw haar wast, doe dat dan altijd in een neerwaartse beweging. Maak met uw vingers horizontale bewegingen tussen de extensies om uw hoofdhuid te wassen. Maak bij het afspoelen dezelfde bewegingen om er zeker van te zijn dat u alle shampoo- en conditionerresten heeft verwijderd. (vreemd...hierboven zeg je dat je de conditioner er niet helemaal moet uitwassen...)

Als u een permanent in uw haar laat zetten, als u uw haar laat kleuren of bleken, of als u het een cellofaanbehandeling wilt geven, dan is dat op eigen risico. Angelo geeft geen garantie voor haar dat chemisch bewerkt werd. Als het toch moet, test dan de beoogde behandeling eerst even uit op één streng. Op die manier kunt u nagaan, hoe het haar op de chemische stoffen reageert.